Eifa_AwesomeBlog~
..Enjoy Wif Them..

Wednesday, 20 March 2013 @ 00:49 | 0 Comment [s]

 

assalamualaikum.. ^_- 
 hai guy's..

kalau nak diikowtkan
pelbagai dugaan yang kite tempuh dalam liku2 kehidupan nie kan???
adat larh..
name pown manusia kan??
dah fitrah nya sebegitu..

perubahan pasti akan berlaku bagi setiap individu..

tapi dalam 2 or 3 hari nie..
eifa xberapa banyak cakap dan banyak menyepikan diri..
sampai ader classmate yang tegur..

tapi,
ermmmm..
entah larh..
mybe eifa nak berubah kepada eifa yang dulu kowt..
yang hanya tau senyap dan buat keje sendiri
tanpa mempedulikan orang laen..
orang tanya sepatah, sepatah juga yang eifa jawab..
hehe..

tapi tu dulu..
maklum larh.. dah masuk IPTA nie kene jadi peramah sikit..
kalau x, alamatnyer ke laut larh jawab nyer..
hehe ^_^

tapi sekarang nie..
bukan kisah dulu yang eifa nak story moryy..

eifa just nak share
apa yang aktiviti yang eifa buat hari ngn classmate
^_^

..ENJOY WIF THEM..


sebenarnyer,
hari jumaat nie class eifa ader buat event macam BBQ gitow larhh..

so, classmate rancang nak hangout untuk cari barang2..

pade mule nyerr..
eifa xnak join cz ader hal ngn ayah tersayang..
tapi last2 minute ayah terpakse cancel..
so, apelagi..
greenlight dah muncul..
join jew larh dye orang balik..

serius happy sesangat hangout hari nie..
macam2 aktiviti yang kite orang buat..
xkire tempat..
abiz sme snap pic..
yang kelakar nyer..
menyempat tu snap pic kat cowboyy..
habiz org smue pandang..
mybe sebab kite orang beramai tu yang kurenggg malu cikit kowt..
hehe :D

lepaz dh beli barang kat cowboyy..
kite orang gerak g taman gelora untuk makan..
perhh!
dah lame xgi sane..
best hirup udara segar.. 
tapi nasib baik xder pasar malam..
kalau x, abiz melayang duit..hehe.
 
pastu, poli kiteorang ader masalah air sikit..
yang kelakar nyer..
kite orang smue pergi mandi kat TC..
tapi bukan pantai erk??? just mandi kat toilet situ jew..
 
dh setel semue.. 
ape lagi kite orang..
bersnap pic bagai larh..
 maklum larh semua gilew-gilew bergamba..
^_^
 
sebenarnyer,
banyak lagi yang eifa nak story..
tapi sebab badan dah terlalu penat.. 
so, i need rest..

kalau nak tau lebih lanjut.. just see this picture..
 ^_^
 
bak kata yuna
#setiap gambar ada cerita~


* Ladies DKA* 
tapi xcukup yang sebenarnye.. hehe ;)



*tinggi nya aku???haha.. -_-*


*aksi minah cute miute*




#time kat cowboy.. 
*masing-masing buat muke tebal.. hehe! opsss! ;)*


*baldi ouh baldi! huhu :D *




*haaa.. nie sorang lagi minah baldi.. opsss! hehe :)*
~sekadar gurauan~




*alarhh.. tomeii2 nyer kx kop nie.. hehe :D *


#set kelisa PN


@set kelisa EN



*yummmy.. yummmy...*
(^_^)
 





#setiap memori yang telah dicipta dijadikan kenangan yang terindah dalam hidup..
tapi ia bergantung kepada seseorang individu itu untuk terus mengingati atau sebaliknya..

~enjoy in your life but dont forget allah S.W.T and 24434~

Labels:



Older Post | Newer Post
I'm Muslimah

# MAAF bagi penggunaan "AKU" kepada yang lebih tua daripAda Eifa :)
HELLO & Assalamualaikum.. thanks for coming! ^_^ enjoy your "stalker" & May allah bless you :)
Navigations!

Diary About Stuff Site


Just Note

"Semoga MURNI NOR ILFHA menjadi salah seorang wanita lindungan Allah. Setiap langkah cuba bermujahadah menjadi yang terbaik di mata Tuhannya. Setiap detik terus berjuang untuk meraih cinta Tuhannya.."

Be nice wif me ;)


Besties!

Let's Talk!


♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


The Credits!

Template by : Shams Oon
Basecode by : Nurynn
Owner : Eifa_Ramli
Other: 3 1 5

Best View at GOOGLE CHROME!

All rights reserved ® Eifa_Ramli