Eifa_AwesomeBlog~
final exam Vs Mood balik

Tuesday, 30 April 2013 @ 23:55 | 0 Comment [s]

 
 assalamualaikum.. ^_- 

hai guy's!
i'm coming back..
hehe :)

FINAL EXAM vs MOOD BALIK


haa...
yang sebenarnya eifa nie dalam minggu final exam..
saje luangkan mase sekejap 
coz nak relestension..

dalam minggu final exam nie..
banyak giler dgaan..
serabot + serabai + sedih + tension
and banyak larhhh..
rasa macam nak nangis pown ader...

kalau larhh ader kat pantai sekarang nie 
mmang nak jerit kuat2 dah rase..
 hehehe

tapi dah name student ipta..
lumrah larh kate kan...
kadang2 ada sampai 1 tahap nk give up!

nasib baik hati nie masih lagi memikirkan mak, ayah and family..
kalau x.. memang dah separuh jalan dah kowt agak nyerrr..
^_-

so, sekarang..
just tinggal 1 paper jew lagi..
boleh dikatekan subjek killer larhh jugak untuk sem kali nie..
ermmm...
semua format untuk sem kali nie dah berubah..
memang stress yang teramat..

yang lagi mengecewakan..
apa yang xbace tu larhh yang masuk..
-.-

harap2 sem kali nie punye result gempak..
dalam hati memang rase xyakin..
tapi berharap dapat pointer tinggi..
~amin~

sekarang tinggal 1 paper then ader gep 1 hari jew..
perasaan nak balik 
makin membuak-buak..

waaa...
kamsis boleh dikatekan dah semakin sunyi..
esok lagi larhh sunyi..
coz tinggal bdk2 yg kos under awam jew..
:'(

tengok masing2 semua tarik beg and say bye..
serius jelesss!

ermm.. k larhh
next time berblogging..
now i want to study.
hehe..
wish me luck..

bye2! 



Older Post | Newer Post
I'm Muslimah

# MAAF bagi penggunaan "AKU" kepada yang lebih tua daripAda Eifa :)
HELLO & Assalamualaikum.. thanks for coming! ^_^ enjoy your "stalker" & May allah bless you :)
Navigations!

Diary About Stuff Site


Just Note

"Semoga MURNI NOR ILFHA menjadi salah seorang wanita lindungan Allah. Setiap langkah cuba bermujahadah menjadi yang terbaik di mata Tuhannya. Setiap detik terus berjuang untuk meraih cinta Tuhannya.."

Be nice wif me ;)


Besties!

Let's Talk!


♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


The Credits!

Template by : Shams Oon
Basecode by : Nurynn
Owner : Eifa_Ramli
Other: 3 1 5

Best View at GOOGLE CHROME!

All rights reserved ® Eifa_Ramli