Eifa_AwesomeBlog~
..REZEKI TAK TERDUGA..

Thursday, 23 May 2013 @ 16:45 | 0 Comment [s]

 
 assalamualaikum.. ^_-
hai korang!!!

hari ini eifa dapat khabar berita yang sanggat mengembirakan..
okey!
disebabkan terlalu happy & excited..
eifa hampir lupe..

first sekali,
eifa nak ucap "alhamdulilah" kpd allah s.w.t
kerana telah mengurniakan rezeki yang xternilai ini..

haaaa..
korang mesti tertanya-tanya kan???
ape berita yang mengembirakan eifa kan3???

jeng.. jeng..jeng..

hehehe..

sebenarnya..
mase tunggu spm hari tu..
abang kesayangan eifa ada mohon SPA untuk eifa..
so, result pemohonan tu dh terjawab sekarang..

finally..
dapat jgak kejew yang bidang eifa betul2 minat..
iaitu POLIS
~ pangkat konstabel



siap suruh pergi lapor diri dan buat ujian fizikal 
kat IPD kuantan..

tapi itu belum tentu dapat lagi sebab ada ujian kene buat..
fuhh!

haa..
satu lagi yang paling penting..
first bagitau ayah..
ayah betul-betul excited dan happy siap suruh pergi temuduga terus..
yang lagi xsangke nyer..
ayah siap cakap lagi.. kalau betul2 dah memang minat kakak..
berhenti poli pown xpew
janji ada pekerjaan tetap..
haha..
bahagia nyer rase
bila dapat gudnews and org tersayang pown happy!
tapi..
mak pulak sebaliknyer..
macam kurang mengizinkan..
mybe sebab eifa perempuan susah nak lepaskan..

it's okey bagi eifa..
yang penting mendapat restu dari mak and ayah..
apa yang terbaik untuk mak and ayah..
yang itu jugak larh yang terbaik buat kakak..

^_^

~ thant's all ~

 

Labels:



Older Post | Newer Post
I'm Muslimah

# MAAF bagi penggunaan "AKU" kepada yang lebih tua daripAda Eifa :)
HELLO & Assalamualaikum.. thanks for coming! ^_^ enjoy your "stalker" & May allah bless you :)
Navigations!

Diary About Stuff Site


Just Note

"Semoga MURNI NOR ILFHA menjadi salah seorang wanita lindungan Allah. Setiap langkah cuba bermujahadah menjadi yang terbaik di mata Tuhannya. Setiap detik terus berjuang untuk meraih cinta Tuhannya.."

Be nice wif me ;)


Besties!

Let's Talk!


♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


The Credits!

Template by : Shams Oon
Basecode by : Nurynn
Owner : Eifa_Ramli
Other: 3 1 5

Best View at GOOGLE CHROME!

All rights reserved ® Eifa_Ramli