Eifa_AwesomeBlog~
i'm back !! (praktikal)

Tuesday, 10 December 2013 @ 11:33 | 0 Comment [s]


assalamualaikum.. ^_-



haii koranggg !
lame dah eifa menyepikan??
ader jugak dalam 4 bulan erk??
hehehe

selama 4 bulan
 eifa menyepi nie mcm2 suka duka pahit manis yang datang kehidupan eifa..
biase lah name pown lumrah kehidupan kan?/
right??

so.. sepanjang bergelar siswa nie
banyak pekara yang dijangka berlaku..
kalau nak diingatkan balik.
sebak pown ader rase..
hahah!

okey..
untuk pengetahuan korang sekarang eifa dah berada di semester 4
sekejap je mase berlalu..
kadang-kadang rasa xpercaya pown ader rasa..
hehehe..
nak2 pulak sekarang dah nak menjangkau masuk 20-an
hehe.. tua dh rasenyer..
bioleh dah jadi bini orang nie kan???
hahahaha :p
okey2 
just joke!
muda lagi yupp

#throwback


  • first teringat plak mase semester 3.. classmate buat event bowling.. kebetulan time tu, tetibe jew dapat watikah jadi setiausaha.. haha! entah paper. xpenah2 pegang jawatan.. tup2 jadi S/U.. mase mula2 tu just main2 je.. engat sikit jew keje.. sekali.. haaaa! ambik kau!! berlambak surat n repot kene buat then tanda tangan bagai.. ke sana ke sini.. pening jugak dibuat nyerrr.. nak2 pulak tetibe ader pertelingakahan berlaku.. lagi stresss! lastly, jadi jugak event tu.. hehe ^_^ .. mase event tu berjalan.. semua macam buat tak kisah.. sebab ramai kan yang lebih expert dalam bowling nie.. sekali dapat result.. haaaa! ambik kau... dapat johan bagi kategori individu n group.. waowww! mase tu nak melompat pown ade.. hahaha! rezeki2.. bukan senang.. tapi yang kelakanya.. aku beli hadiah, aku jugak yang dapat hadiah tu.. hahahaha! and aku bersyukur sangat sebab event berjalan dengan lancar.. hope next time akan ader lagi event macam nie :)
  • second, curi sem pown bermula... aku ape lagi.. dah duduk kat rumah.. macam penjara lah katekan.. nak kua hangout?? hampehh sangat kalau aku dapat.. so sepanjang cuti aku.. aku terpakse jadi "babysitter" hehehe ^_^ .. tapi okey ape?? masyukkkk! .. hari-hari akhir cuti sem adalah part yang paling best! haaa... nak tau kenape?? kes nyerr sebab piqa and mek lahh.. kalau tak haram jadah aku dapat keluar.. hehe.. anyaway thanks jugak kepada diaorang sebab sudi hangout sekali.. habis 1 ecm aku tawaf.. terasa macam nak tercabut skruu kaki dibuatnya.. hahahah! yang penting dapat gelang #GY a.k.a "geng yayang" .. at list ader jugak kenangan ngn diaorang sebelum sambung sem4.. mane tak nyerrr.. 6 bulan tu xjumpe nanti.. hehe.. yang penting aku akan rindu korang semua.. #miss #ilysm
  • third, SEMESTER 4 bermula 2/12/2013 (isnin) ........ cuak gile pagi tu.. tapi nasib aku ade geng.. hehe.. daftar je latihan industri.. ambikk kauuu! ramai kowt.. engtkan sikit jew.. hehehe.. tapi okey lahh at list ader yang sporting n peramah.. kenal ke tak.. aku main bhan je tegur.. hahah! first week, kuantan banjir kan?? so xramai yang datang.. enjoy lahh jugak.. tapi nak makan bapak lahh payah.. kerja kat nie pown mcm xder jew.. tapi okey lagi lah setakat nie.. hehe.. harap2 pasni akan lebih enjoy ewif them


bubbbyeeeee!



 

Labels:



Older Post | Newer Post
I'm Muslimah

# MAAF bagi penggunaan "AKU" kepada yang lebih tua daripAda Eifa :)
HELLO & Assalamualaikum.. thanks for coming! ^_^ enjoy your "stalker" & May allah bless you :)
Navigations!

Diary About Stuff Site


Just Note

"Semoga MURNI NOR ILFHA menjadi salah seorang wanita lindungan Allah. Setiap langkah cuba bermujahadah menjadi yang terbaik di mata Tuhannya. Setiap detik terus berjuang untuk meraih cinta Tuhannya.."

Be nice wif me ;)


Besties!

Let's Talk!


♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


The Credits!

Template by : Shams Oon
Basecode by : Nurynn
Owner : Eifa_Ramli
Other: 3 1 5

Best View at GOOGLE CHROME!

All rights reserved ® Eifa_Ramli