Eifa_AwesomeBlog~
..Keliru..

Tuesday, 31 December 2013 @ 01:03 | 0 Comment [s]


assalamualaikum.. ^_- 

haii korang...
serius rindu sebab dah lame tak meluah kat blog nie
hhehe..

kali nie cerita laen sikit..
sebabkan..
eifa sendiri pown xpasti ape yang berlaku..
mybe????



entahhh..
dah berhari-hari eifa buat solat istikarah
tapi still xtenang dengan perlakuan yang eifa buat..
ermmm..
delema melanda lagi..

selalu xpasti dengan apa eifa buat..
selalu xyakin dengan diri sendiri

nak.. nak pulak..
bila melibatkan perasann..
fuhhhh!
kadang2 eifa rase macam xsedap hati jew..
rase macam sakit sangat dengan ape yang eifa lalui sekarang



ermm..
memang susah nak tafsirkan..
walaupOn xdinafikan
sekarang eifa terasa sangat bahagia dengan kehadiran someone..
tapi bila difikirkan balik..
masih jauh perjalan eifa dimuka bumi allah ini..

eifa just berharap
semoga dengan kehadiran someone nie
dapat membimbing eifa ke jalan yang diredai allah s.w.t
dan juga
mendapat keberkatan sepanjang apa yang eifa lalui nie

~ A.M.I.N ~






 

Labels:



Older Post | Newer Post
I'm Muslimah

# MAAF bagi penggunaan "AKU" kepada yang lebih tua daripAda Eifa :)
HELLO & Assalamualaikum.. thanks for coming! ^_^ enjoy your "stalker" & May allah bless you :)
Navigations!

Diary About Stuff Site


Just Note

"Semoga MURNI NOR ILFHA menjadi salah seorang wanita lindungan Allah. Setiap langkah cuba bermujahadah menjadi yang terbaik di mata Tuhannya. Setiap detik terus berjuang untuk meraih cinta Tuhannya.."

Be nice wif me ;)


Besties!

Let's Talk!


♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


The Credits!

Template by : Shams Oon
Basecode by : Nurynn
Owner : Eifa_Ramli
Other: 3 1 5

Best View at GOOGLE CHROME!

All rights reserved ® Eifa_Ramli