Eifa_AwesomeBlog~
Never Know

Friday, 20 December 2013 @ 22:24 | 0 Comment [s]


assalamualaikum.. ^_-

haii koranggg!
ape khabar sihat?? kalau macam tu alhamdulilah :)



HATI??

xsemua orang boleh menduga apa yang hadir dalam hidup kita
di masa hadapan kelak kan??
macam-macam kebahagian, suka duka dan pertelingkahan wujud antara kita
hanya kita je yang sedar mahupun x..

pekara seperti ini susah untuk tafsirkan..
kadang-kadang apa yang kita buat semuanya tak kena dimata orang
sedangkan ianya just pekara yang simple..

kan bagus kalau hidup ini tak ada orang busy body cara hal orang laen..
hellooooo!
take care your life only..

ermmm..
memang betul tak semua yang kita nak kita akan dapat..
at list kita perlu mencuba..
dapat atau tak
itu semua bergantung dengan izin allah

ajal maut jodoh pertemuan
semua dah ditetapkan
kita just perlu ikowt fllow jew..
tapi bergantung pada kita je cepat atau lambat..

kalau ikutkan hati semuanya nak kan???
ekspress lah kate kan..
tapi
semua tu xsemudah apa yang kita cakapkan..


PERASAAN??

part nie lagi lahhh..
bukan nyer reti nak kawal kn??
main terjah jew.. 
cover??? fuhhh! hancur semuanyer..
nak-nak pulak bile part someone yang kita suke ada depan mate..
right???
hehehehehehehe :D

SUKA??

selalunya orang selalu tersalah anggap bila kita cakap "suka"
betul x??
mesti ada antara korang pikir syok kat someone..

oiiiiiiittttttttttttt!

bagi eifa bukan lebih ke arah tu..
contoh lah kan..
kite tgk sesuatu tu then someting tu boleh jadi penyejuk mate kita..
tak salah.. tapi jangan melebih sudah lah..
hahaha

SOMEONE??

ermmm..
part nie agak serabut sikit bagi eifa..
haaaaa.. korang mesti excited nak tau kn???
tapi xder lah penting mane pown..
just my mom..
sibuk suruh cari calon nak buat menantu..
siap dah bagi ciri2 calon pilihan lagi

uikkkkkk!
lambat lagi lahh nak pikir mak 
-_______-"

umo pown baru nk masuk 20-an
muda lagi kowt..
belajar pown still merangka
nie kan pulak nak jadi bini orang..
hahaha!

tapi ader betul jugak cakap my mom..
mase belaja lah kita kene cari calon suami..
biase lahh bila dah masuk alam ipta nie
macam-macam ragam manusia kita kan jumpa
bergantung pada kita je 
dengan siapa, bagaimana dan tujuan kita nak berkawan
right??

maklum lah manusia nie penuh dengan tipu muslihat..
rambut sama hitam tapi hati lain-lain..

bila senang..
beratur orang nak rapat dengan kita..
tapi bila kita susah????

fikir-fikirkan lah yerk..
hehe
^__^







 

Labels:



Older Post | Newer Post
I'm Muslimah

# MAAF bagi penggunaan "AKU" kepada yang lebih tua daripAda Eifa :)
HELLO & Assalamualaikum.. thanks for coming! ^_^ enjoy your "stalker" & May allah bless you :)
Navigations!

Diary About Stuff Site


Just Note

"Semoga MURNI NOR ILFHA menjadi salah seorang wanita lindungan Allah. Setiap langkah cuba bermujahadah menjadi yang terbaik di mata Tuhannya. Setiap detik terus berjuang untuk meraih cinta Tuhannya.."

Be nice wif me ;)


Besties!

Let's Talk!


♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


The Credits!

Template by : Shams Oon
Basecode by : Nurynn
Owner : Eifa_Ramli
Other: 3 1 5

Best View at GOOGLE CHROME!

All rights reserved ® Eifa_Ramli