Eifa_AwesomeBlog~
No caption Just my Old stories

Tuesday, 19 August 2014 @ 20:33 | 0 Comment [s]

assalamualaikum.. ^_-

hai blogger's !!
eifa kembali semula..



wahh rindu sangat-sangat dekat blog kesayangan ni
rindu nak mengarang
rindu kat semua-semua lahh
hehe

maklum ahh sibuk sikit sejak masuk sem 5 nie
banyak assignment & projek yang nak kene submit..
tapikan..
tak jugak sebenarnye...
banyak berhayal je lebih..
heeeee..

dunia praktikal telah pun jauh pergi dari memori kini..
aduiiii
serius rindu dengan semua tuu
rindu nak buat kerja sama-sama..
rindu nak makan sama-sama
rindu nak pergi site berpanas sama-sama
rindu nak panjant bangunan sama-sama
rindu nak hangout sama-sama..

yang paling penting rindu dekat some-ONE tu..

opssssss!!!

hehehe..
tak adalah, gurau je :p
yang pasti rindu mama jue comel yang banyak bagi tunjuk ajar mase praktikal..

kalau nak di ingatkan balik mase mula-mula praktikal kan..
mama jue laa yang paling takut nak jumpe kalau dekat office
mane tak nyerrr..

ayah bawak jumpe mama jue nak berkenalan..
tup-tup..
pagi tu jugak kene muqadimah..
bayangkan 4 orang staff termasuk mama jue & eifa sorang je budak praktikal..
mula-mula tu geram je dengan budak lain
mane tak nyerr..
praktikal dalam 16 orang
tapi eifa sorang je yang kenee..
hahaha..
tapi tu dulu laaa
mase mula-mula budak baru nak up
main terjah je
kan dh kenaaa
now..
sape sangka
mama jue yang marah kita dulu tu laaaa yaang paling rapat dengan kita..
SAYANGGGG mama jue !
#muahhhhh ;)

haaaa.. tu part big bosss..
nie partt anak bos pulak...
ehhhhhh... tak laaaa
saje jeeee
nie parttt kengkawan seperjuangan paktikal eifa..

dulu mase mula-mula praktikal rasaa macam tunggul je
sebab payah sangat eifa nie nak bergaul dengan orang..
hehehe..
ok! jangan gelak..
merahh muka nanti..
;)

serius mase mula-mula tu..
 eifa nie macam orang bisu pun ada.
memang susah nak bersuara... kalau orang tanye je baru jawab..
and mase tu lahh baru terfikir
"sampai bila aku nk jadi pendiam, sedangkan orang laen peramah bergaul sesama mereka"

ok! dari situ
eifa terus berubah dari seorang yang pendiam jadi lebih banyak cakap nak cakap peramah tu mmang tak laaa..
jauh sangat simpang nye.. 
hehe..

tapi siapa sangka
disebabkan praktikal laaa eifa tersangkut paut dengan orang yang langsung eifa tak kenal..
ermmm...
^_-

whooo??
next time lahh story yerkkk
hehe..
ade porposal yang nak disiapkan pulak..
bye!

#rinducintahati
............................................................


 

Labels:



Older Post | Newer Post
I'm Muslimah

# MAAF bagi penggunaan "AKU" kepada yang lebih tua daripAda Eifa :)
HELLO & Assalamualaikum.. thanks for coming! ^_^ enjoy your "stalker" & May allah bless you :)
Navigations!

Diary About Stuff Site


Just Note

"Semoga MURNI NOR ILFHA menjadi salah seorang wanita lindungan Allah. Setiap langkah cuba bermujahadah menjadi yang terbaik di mata Tuhannya. Setiap detik terus berjuang untuk meraih cinta Tuhannya.."

Be nice wif me ;)


Besties!

Let's Talk!


♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


The Credits!

Template by : Shams Oon
Basecode by : Nurynn
Owner : Eifa_Ramli
Other: 3 1 5

Best View at GOOGLE CHROME!

All rights reserved ® Eifa_Ramli