Eifa_AwesomeBlog~
RAMBUT SAMA HITAM TAPI HATI LAIN-LAIN

Friday, 27 November 2015 @ 17:05 | 0 Comment [s]

 
 assalamualaikum..

 ^_-

Perumpamaan "itu" (tajuk diatas) sering kita dengari 

i'm right ??



dari pandangan sudut positif.. 
hanya sesetengah sahaja yang mampu memahami dengan penuh kesabaran.. 
belum lagi kita tengok dari sudut negatif..  yaa rambut sama hitam.. hitam laa sangat kan? habis yang jenis colouring rambut tu macam mane pulak? .. huhhh ! pelbagai persoalan yang wujud n kita sendiri pun tak tahu ape jawapan nye.. nak-nak part berkaitan hati..

" HATI LAIN-LAIN ? "

tak pernah terlintas pun untuk menilai siapa yang terbaik dan siapa yang terhebat..

apa perasaan korang bila dapat tahu kawan baik sendiri cuba mengaibkan diri kita ??

hakikatnya, kita sendiri tak pernah syak wasangka yang buruk pada diri dia..
tipu laa kalau kata tak sedih kan?.. 
sedih tu memang laa yang lagi teruk terkilan yang teramat.
ibarat kita ni ditikam dari belakang..
huhhhh !
*sadisss*

benda dah pun berlaku..
so, sekarang hanya mampu melihat sejauh mane "game" yang dia sendiri cipta membangun..
setiap unsur fitnah yang dijaja dari dahulu sehingga kini makin rancak..
just wait and see..
now, hanya mampu mengukirkan sebuah senyum sahaja untuk dia..
sampai satu tahap dia dah penat
dia sendiri akan diam..

#whatyougive,youcangetback :)

..............................................................................................................................................


by : @Jiwa_Sesat
............................................................................................................................................



 

Labels:



Older Post | Newer Post
I'm Muslimah

# MAAF bagi penggunaan "AKU" kepada yang lebih tua daripAda Eifa :)
HELLO & Assalamualaikum.. thanks for coming! ^_^ enjoy your "stalker" & May allah bless you :)
Navigations!

Diary About Stuff Site


Just Note

"Semoga MURNI NOR ILFHA menjadi salah seorang wanita lindungan Allah. Setiap langkah cuba bermujahadah menjadi yang terbaik di mata Tuhannya. Setiap detik terus berjuang untuk meraih cinta Tuhannya.."

Be nice wif me ;)


Besties!

Let's Talk!


♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


The Credits!

Template by : Shams Oon
Basecode by : Nurynn
Owner : Eifa_Ramli
Other: 3 1 5

Best View at GOOGLE CHROME!

All rights reserved ® Eifa_Ramli